Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned noen kilo på en sunn måte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! De siste månedene har jeg gått opp noen kg. Ønsker å bli kvitt iallefall 1-2 av kg. Jeg spiser sunt og regelmessig, men koser meg av og til. Trener 3/uka+/-, og går minimum en km hver dag, gjennomsnittlig. Har en tendens til å gå litt i skapene, men kan ha vanskelig for å se at dette er hele årsaken. Vet også at det er vanlig å legge på seg litt med alderen. Uansett, ønsker en sunn måte å gå ned i vekt på, som vil vare. Har hørt at forbrenningen går ned om man kutter ned på kcal inntaket, og vil ikke at det skal skje. Om det evt er tilfelle, vil man da kunne stabilisere det igjen på den vekten man har gått ned til? Noen snakker om å spise mindre kcal en-to dager i uken. Kan dette være en løsning mens man går ned i vekt? Kan ikke tenke meg å kutte ut eks karbohydrater eller leve på juice. Må ha noe langvarig. Har også hørt man må skifte livsstil for at man skal bli værende på vekta, men annet enn å droppe skapspising og kanskje snacks en gange i uken vet jeg ikke. Takker for råd!

SVAR

Besvart 14.02.2018 17:35:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle