Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 12 år og ønsker å gå ned i vekt. Jeg er ca. 160 cm høy og veier 71 kg. I 2017 bestemte jeg meg for å ikke drikke sjokolademelk og ikke spise noe særlig godteri. Jeg har klart de 2 målene ganske bra egentlig men jeg går liksom ikke ned i vekt. Jeg er ikke så aktiv til vanlig. Før var jeg mye mer aktiv med venner, som å dra på et kjøpesenter(da gikk jeg mange tusen skritt), dra i en svømmehall noen timer eller å gå litt rundt i byen der jeg bor. Jeg liker ikke være med vennene mine lenger. De behandler meg dårlig. Jeg har prøvd å spise variert og lykkes veldig i det å, men enda går jeg sakte opp i vekt. Har det noe med hvor aktiv jeg er? Jeg liker ikke å snakke med leger eller helsesøster på skolen om min vekt eller andre problemer jeg har fordi, på min skole har de byttet helsesøster ca. 3-4 ganger. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg har aldri blitt trygg til å spørre om ting på grunn av venner og helsesøster. Håper på tips her. Hilsen jente 12

SVAR

Besvart 25.02.2018 15:51:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle