Hopp til hovedinnholdet

Vektnedgangen min har stoppet opp, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har lenge hvert på et underskudd av kalorier, men plutselig så stoppet vekten å gå ned på 85 kilo? Hva skjer? Har lest på nett at kroppen kan bli komfortabel med et kalori underskudd, og at den da tilpasser seg dette og slutter å gå ned i vekt. Mange på internett sier da at det som skal til er noe som heter "Refeed days/week". Hvor du da spiser mye i en dag eller uke for så å spise lite igjen? funker dette? Jeg har også prøvd å spise mindre enn det jeg allerede spiste, har til og med hvert så langt nede som på 1000 Kcal. om dagen, men heller ikke dette fungerte?? På forhånd takk for svar

SVAR

Besvart 23.02.2018 11:43:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle