Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å få bort fettet på magen og armene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger hjelp til å få bort fett på magen og armene! Jeg veier ca.58-59kg og er 167cm høy. Har ingen problem med at jeg veier det jeg veier men har fett på magen og armer som ikke vil bort, Jeg vil heller ikke trene så mye at jeg får veldig store arm muskler. Trener rundt 2-3 ganger i uken, noen gang mer noen gang mindre. Vil gjerne ha en mat og treningsplan som virkelig kan fjerne det lokalet fette jeg har. Håper virkelig dere kan hjelpe meg det hadde virkelig følt godt å være litt mer fornøyd med kroppen min!

SVAR

Besvart 26.02.2018 19:39:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
account_circle