Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg legge på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 183 og er 60kg, som gjør meg undervektig. Jeg har en fettprosent på ca 2.1% og trener ofte. Jeg spiser mer enn de fleste og trener riktig for å legge på meg muskler, men jeg får det fortsatt ikke til. En lege sa til meg at jeg måtte spise ca 8500 kalorier for å klare å legge på meg, dette blir for mye å spise per dag... Kan det være smart å begynne på proteinpulver eller lignende for å legge på meg muskler? Er det eventuelt andre ting jeg kan gjøre som kan hjelpe meg med å legge på meg mer muskelmasse?

SVAR

Besvart 02.03.2018 14:24:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Proteinpulver kan være usunt

Er proteinpulver veien å gå til en fin og veltrent kropp? For de fleste er dette bortkastede penger. For andre kan det være direkte usunt.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjere?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
account_circle