Hopp til hovedinnholdet

Er vekten min normal? Jeg føler meg tykk og ønsker å gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg er 1.60 høy og veier 55kg, er det normalt? Jeg føler meg tykk og magen stikker ut og lårene er tykke. Har du noen tips til hvordan jeg kan gå ned i vekt? Hva jeg burde spise osv, vil helst gjøre det på kort tid. Har prøvd å spise litt sunt, men jeg klarer ikke holde meg unna godteri. Har også prøvd å gå tur nesten hver dag, jeg har hørt at hvis man tar planken på morgenen så forbrenner man utover dagen, er dette sant? Tusen takk for svar på forhånd :) Mvh jente på 13 år

SVAR

Besvart 08.03.2018 10:24:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle