Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes lårene mine er tykke. Hva kan jeg gjøre med det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og jeg synes at lårene mine er litt tykke. Vil ikke si at de er noe unormalt tykke, men har lyst til at de skal bli litt mindre og bli mer komfertabel. Hva kan jeg gjøre for å gjøre dette?? Trener en gang i uka fast og har nettopp blitt med på treningssenteret Elixia. Har ikke vært der mye enda, men burde jeg mest fokusere på det jeg spiser eller trening?? Og i så fall hvordan burde jeg trene og hva burde jeg tenke på innenfor mat?? Jeg er ca 165 og veier rundt 56 kg, er dette normalt?? Takk for svar:)

SVAR

Besvart 12.03.2018 21:18:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle