Hopp til hovedinnholdet

Kan dere hjelpe meg med en kostplan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en gutt på 18 år er 176 cm høy og veier 52 kg. Til daglig trener jeg 3 ganger i uken på kveldstid og har høy fett forbrenning. Så vær så snill og lag en kostholdsplan som er på 6-7 måltider om dagen som også inneholder de kaloriene jeg trenger i løpet av en dag pluss en anbefaling som inneholder hva jeg burde variere mellom når det er snakk om frokost, lunsj, middag, kveldsmat, før trening og etter trening. Kunne dere være så snill og hjelpe meg? håper på svar.. takk for hjelpen :)

SVAR

Besvart 12.03.2018 19:27:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle