Hopp til hovedinnholdet

Veier jeg for mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 og føler at jeg har ganske mye mer ekstra når det kommer til former sammenlignet med de andre jentene i klassen. Jeg er 1.67, veier rundt 60kilo også bruker 75C i bh. Jeg lurer egentlig på om det er for mye med tanke på min alder? Jeg har ikke gått på noe idrett siden fjerde klasse fordi jeg ikke har funnet noe som interesserer meg. Så ja, er det egentlig for mye?

SVAR

Besvart 18.03.2018 12:06:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle