Hopp til hovedinnholdet

Ønsker tips for å gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år som er ca 168 cm høg og 70 kg. Jeg lurer på om du har noen tips til hvordan jeg kan bli tynnere. Jeg trener ca 2 ganger i uka og jeg spiser ganske normalt tror jeg. Men jeg har litt for mye fett på magen og låra og syns rett og slett det er ubehagelig og gå i stramme klær selv om jeg syns det er det fineste. Jeg har prøvd å spise litt mindre i perioder men med en gang jeg har fokus på å spise mindre får jeg bare lyst på enda mer mat. Har du noen tips til hva jeg kan gjør for å gå ned i vekt? Foreksempel en kostholdsplan eller treningsøvelser for mage og lår og hvor ofte jeg burde trene?

SVAR

Besvart 20.03.2018 12:50:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle