Hopp til hovedinnholdet

Er jeg undervektig? Hvordan kan jeg legge på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ca 163 cm høy og veier 42kg. Jeg spiser mye mat, men er likevel slank og jeg legger ikke på meg. For noen måneder siden så veide jeg 46 kg og nå veier jeg plutselig fire kilo mindre! Jeg har ikke spist mindre mat enn til vanlig så jeg vet ikke helt hvordan jeg kan veie mindre nå. Jeg føler meg tynn i forhold til de andre i klassen min, og de aller fleste veier flere kilo mer enn meg. Jeg trener også mye, ca 5 ganger i uka (hvis det har noe å si)? Så det jeg lurer på er: Er jeg undervektig? Hvordan kan jeg legge på meg? Hvorfor veier jeg midre nå enn det jeg gjorde før? Tusen takk for svar!

SVAR

Besvart 07.04.2018 13:43:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
account_circle