Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke helt hvordan jeg ser ut, og tror jeg er for tynn... 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det normalt å veie 45kg når man er 165cm høy? Jeg veier det og mange sier at jeg er tynn. Hva kan jeg gjøre for å gå opp i vekt? Burde jeg passe på ikke spise for mye? Vennene mine sier at jeg ser ut som en 6. Klassing siden jeg er tynn, har flat rumpe og ikke har en jente form. Jeg ser bare ut som en strek. Kjønner dere? Da moren min skulle gifte seg var hun 160cm høy og veide 40kg. Hun var veldig tynn da, men nå har hun lagt på seg veldig og veier noe med 60kg. Jeg vil ikke at det skal skje med meg!! Kan det være arvelig. Jeg sammenlikner meg selv ofte med tynne modeller og sier til meg selv at det ikke er så dårlig å være så tynn. Men jeg liker ikke helt hvordan jeg ser ut. Før tenkte jeg ikke på det i det hele tatt og jeg så ikke så tynn ut før. Men nå som jeg har blit høyere, tenker jeg jeg ofte på det. Jeg er redd får at jeg kommer til å legge på meg veldig når jeg blir endre. Også lurer jeg på om det er går at noen som veier likt og er like høye kan se forskjellige ut?

SVAR

Besvart 13.04.2018 08:30:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle