Hopp til hovedinnholdet

Sliter med selvtillit, og lurer på om vekt og høyde er unormal?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år som sliter med selvtillit. Hver dag lurer jeg på om andre synes at jeg er tjukk. Jeg er 1.66 cm høy og veier 68kg. Er dette unormalt? Jeg føler at alle vennene mine er tynne bortsett fra meg selv. De siste dagene har jeg ikke spist så mye som før. Jeg har ikke lyst til å spise selv om jeg er sulten. Jeg har bare fortalt to nettvenner om det her (som jeg stoler på) for jeg tør ikke å fortelle det til de jeg møter hver dag.

SVAR

Besvart 17.04.2018 17:20:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
account_circle