Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å bli vegetarianer for å gå ned i vekt! Men hvordan bli mett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år som har lyst til å bli vegetarianer for å gå ned i vekt. Jeg veier 67Kg og er 154cm i høyden. En gang prøvde jeg å bli vegetarianer i en uke og det hjalp definetivt. Ikke nok med at jeg følte meg mye lettere enn vanlig, men jeg så litt tynnere ut enn det jeg brukte. Og det var jeg veldig glad for. Men det jeg gjorde var å fjerne all mat produkter fra dyr som f.eks ost,melk,egg osv. Det eneste problemet jeg hadde var at jeg ikke følte meg full etter det jeg spiste. Jeg er ikke så veldig flink med vegetarianer ting og sånn så jeg spiste bare frukt og salat. så mine spørsmål er: 1. Hvordan kan jeg føle meg full uten å spise så mye? 2. hva kan jeg spise istedet for bare frukt og salat? 3. Går det bra med å fjerne all matprodukter fra dyr som en 13 åring eller er det ikke bra? Håper på svar, Takk :)

SVAR

Besvart 24.04.2018 14:28:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Det du trenger å vite om vegetar- og veganmat

Det er mange som ønsker å ha et vegetarisk eller vegansk kosthold, enten fordi det kan gi fordeler for kropp og helse, eller fordi de ikke ønsker å spise mat som kommer fra dyr.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle