Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg har for store muskler i beina, hvordan få de vekk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har helt siden fra da jeg var liten vært overvektig,og dette har fått meg til å ikke like kroppen min og måten den ser ut på.(veier 66 kg)jeg ser ikke akkurat feit ut,men har veldig lyst til å gå ned i vekt. Problemet er at jeg har muskulære bein. liksom at det er muskel i beina mine og det vises veldig gått. dette har skapt veldig mange problemer for meg. Uansett så liker jeg ikke at jeg har muskelbein.Tror jeg har det siden vi noen ganger har hatt syrketrening i gymmen. men uansett om jeg spiser VELDIG usunt så blir ikke musklene borte!! Når jeg skal ut å shoppe og prøver på bukser er det veldig vanskelig å finne de rette. noen er trange og jeg er nødt til å gå 2 str opp.Å dette er grunner til at jeg vil de skal vekk.spørsmålene er: 1.hvordan få vekk musklene i beina mine? 2.Har hørt at om du blir vegetarianer og i tillegg spiser mindre enn det du gjør blir musklene borte. (siden jeg kan liksom spise 5 brødskiver!) om jeg har muskel vil jeg de skal være toned håper på svar:)

SVAR

Besvart 29.04.2018 13:56:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle