Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for en venn som er lang og tynn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en i min nærmeste omgangskrets jeg er bekymret for :/ han er en 19 år gammel gutt som er nesten 180 cm høy men han veier bare litt over 55 kg. Han spiser ikke så veldig mye men ikke altfor lite heller.. men det kan vel ikke være normalt å være så tynn og veie så lite når man er 19? Blir bare mer og mer bekymret for ham selv om han selv virker frisk nok. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.05.2018 10:39:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle