Hopp til hovedinnholdet

Jeg er litt overvektig og skal til syden med slanke venninner! Får panikk!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er litt overvektig og skal til syden med to SMELLSLANKE venninner i sommer, og får snart totalt panikk. Jeg vet så alt for godt at det ikke er lurt å bruke slankeprodukter i ung alder, men føler ikke jeg klarer det helt selv og syns det er dødsflaut å snakke om. Jeg har prøvd i årevis å spise sunnere og trene mer, men jeg sliter virkelig med det. Tidligere vil jeg si at jeg var i ubalanse og ser 100% at jeg ikke da kunne bruke slankeprodukter. Men jeg er blitt eldre, selvom jeg selvsagt fortsatt er veldig ung, og føler meg stabil nok til å ikke overdrive og begynne å spise lite og lignende spsieforstyrrede ting. Har mye kunnskap rundt temaet, og vet hva jeg ikke bør gjøre. Likevel er jeg redd for at det kan gå over stokk og sein, og lurer på hva jeg bør tenke på ved å evt bruke slankeprodukter som xls medical. Er det noe jeg spesielt bør tenke på om jeg skal bruke slike produkter? Føler meg dum av å skrive det her, men er desperat. Og er det rimelig å ikke fortelle det til mamma?

SVAR

Besvart 05.05.2018 10:56:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle