Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å spise mindre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er jente på 13, 164cm og ca 56kg. Jeg har en stund forsøkt å gå ned i vekt og å få strammet opp kroppen min. Har også forsøkt å spise sunt og holde meg unna godteri. Problemet er at jeg er ALT for glad i mat! Etter jeg har spist (uansett hva det er) føler jeg meg veldig deppa! Jeg føler meg feit, og kan «føle» at magen vokser liksom! Ikke det at jeg er så veldig feit, men sliter med at jeg blir utrolig oppblåst etter at jeg har spist, og det er et stort problem! Er det noe jeg kan gjøre for å unngå å føle meg så oppblåst? Hva kan jeg gjøre for å spise mindre? Noe trening/diett som kan hjelpe meg å gå litt ned i vekt fort? Takk for svar på forhånd<33

SVAR

Besvart 10.05.2018 14:13:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
account_circle