Hopp til hovedinnholdet

Har gått ned i vekt, kommer jeg til å legge på meg i syden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått ned 8kg. Spiser veldig lite og drikker mye vann. Trener 3 ganger i uken. Jeg spiser til frokost 1 knekkebrød og middag spiser jeg sann passe, men jeg skal til syden snart. Skal være der en uke. Har lyst å kose meg. Spise is, lunsj, godt, middag på kvelden osv. Kommer jeg til å legge på meg alt igjen? Hvor mye?

SVAR

Besvart 11.05.2018 19:19:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
account_circle