Hopp til hovedinnholdet

Gutt 15, ønsker å legge på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt på alder 15 som vil vite mer om kroppen. Jeg har høyt forbrenning som gjør at jeg ikke kan bli stor, eller kroppen krever mye mat for at jeg blir stor. Jeg startet på boksing i år på andre termin og har gått opp 4 kg, og vil fortsette videre med kampsporten veide 42 kg nå 46-47 kg. Og det jeg lurer på er alle de årene har jeg vært tynn så ribbeina eller noe ved magen stikker ut som gjør at jeg ser skjelettet jeg liker det ikke og vil få fettet til å dekke over det. Skal jeg bare spise meg opp mye?

SVAR

Besvart 17.05.2018 07:55:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjere?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle