Hopp til hovedinnholdet

Jeg har prøvd å slanke meg, men går bare opp i vekt! Hva gjør jeg feil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er ganske overvektig, på vei til helsefarlig. Merker allerede at vekten min og livsstilen min går ut over meg på en negativ måte. Siden februar har jeg prøvd å gå ned i vekt. Har begynt å bevege meg mer, tenke mer over hva jeg spiser. Passer på at jeg ikke får i meg mer energi enn jeg bruker. Men likevel så går jeg bare opp i vekt. Har heller ikke blitt noe mindre i cm. jeg har kuttet ut unødvendig sukker som godteri ol. kuttet ut brus helt, drikker så og si bare vann. Drikker ikke alkohol. kuttet ut brød, og gått over til fullkorn knekkebrød, spiser bare magert pålegg. Spiser ikke ris, pasta eller poteter lenger heller. Har tatt det opp med legen, men ikke noe hjelp der å få. Hva er det jeg gjør feil? Er desperat etter råd!

SVAR

Besvart 23.05.2018 19:40:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle