Hopp til hovedinnholdet

Hva er normal vekt for en jente på 15 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer bare på hva er normal vekt for en jente som er 15 år, jeg er ikke tykk men ikke tynn heller. Jeg har stor ræv så den lar meg gå opp vekt. Det var n jente på min alder som sa hun veide 61,2kg dog hun var feit da ble jeg litt redd siden jeg veier 63 og noen ganger mer?!? Men jeg er mye tynnere enn henne. Er det pga jeg har muskler? Jeg trente før men je slutta elr jeg orker ikke lenger siden jeg ikke har interesse for det når ingen ser på. Er bare i Gym timen jeg virkelig trener siden alle ser på hahhaa. Men hva er normal vekt? Er 1,69 cm elns og veier 63-65 kg og er 14 men blir 15 om noen mnd

SVAR

Besvart 30.05.2018 20:50:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle