Hopp til hovedinnholdet

Hva bør jeg spise for å legge på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg fyller 15 i sommer og er 03. Jeg veier ca 45 kg og r 1.65 og r ganske fysisk både på skolen og i fritida. Jeg går fra og til skolen osv. Men jeg er veldig undervektig har jeg skjønt med en bmi på 17 ish og jg må ha over 18.5. Jeg har sett litt rundt på nettet og jeg tror jeg må spise ca 3000 kalorier hver dag. Hva er det jeg som 15 åring kan spise som gir meg 3000 kalorier hver dag? Jeg vil bli litt fetere slik at jeg kan trene, hvis jeg trener nå vil det bare resultere i mer «tynnhet». Kunne dere hjulpet meg?

SVAR

Besvart 11.06.2018 14:29:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjere?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle