Hopp til hovedinnholdet

Jeg vokser bare i høyden, og er veldig tynn. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har begynt å legge merke til at jeg vokser mye i høyden men jeg har blitt spinkel. Jeg har veldig mye matlyst og høy forbrenning men legger ikke på meg noe i det hele tatt... har nesten ikke lagt på meg noe på 2 år. Jeg veier pluss, minus 55kg. Går i noen perioder ned i vekt, og andre perioder opp igjen, men jeg går aldri jevnlig oppover i vekt. Det som plager meg mest er armene mine. Det er så ille at jeg ikke tørr å gå med t-skjorte på skolen engang fordi jeg er flau over hvor spinkel jeg er. Man kan se skjelettet i albuen på venstre siden av armen (nærmest resten av kroppen) og det synes mest på overarmen. Jeg har søkt mye på nettet og det mest relevante jeg fant var at den muskelen som ligger på venstre side av overarmen er den delen av tricepsen som heter Brachii, men det virker som at det bare er jeg som har dette problemet :P fordi det står ikke noe om det på nettet. Må jeg bare spise mer? finnes det noen øvelser som fikser dette fort? Uansett takk for hjelpen :)

SVAR

Besvart 10.06.2018 15:07:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
account_circle