Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke kroppen min og vil ned i vekt! Hjelp meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år. Jeg liker ikke hvordan kroppen min er og vil gå ned i vekt... jeg er en 155 og er veldig lav.. jeg er 54 i vekt og vil ned te 45! Jeg har gått lenge og tenker på dette og nå har eg bestemt meg for å prøve å stille et spørsmål her eller så vett eg ikke hva jeg skal gjøre... jeg har tenkt på å spiseforstyrrelse flere ganger... plisss send et svar til meg!!?? Trenge seriøst hjelp med dette her.....

SVAR

Besvart 14.06.2018 23:01:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle