Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er jeg så slapp og sulten hele tiden? Er jeg for tynn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år, som veier 48-49kg og er 173cm høy. Jeg er konstant slapp, sliten og sulten. Det eneste jeg tenker på er mat, og jeg føler jeg spiser veldig mye. Jeg har gått ned 3kg siden i høst, men skjønner ikke hvorfor. Føler jeg spiser normalt. Spiser 2 brødskiver til frokost(07:00) 2 brødskiver til lunsj med frukt eller yoghurt (10:40) 2 brødskiver eller frokostblanding når jeg kommer hjem fra skolen (14:30) Til middag spiser jeg mye forskjellig (17:30) og til kveldsmat hender det jeg spiser 2brødskiver, et eple, yoghurt eller frokostblanding (20:30). Jeg trener et par ganger i uka. Jeg lurer på om jeg er for tynn, og om jeg burde legge på meg, og hvorfor jeg er så slapp og sulten hele tiden?

SVAR

Besvart 23.06.2018 01:47:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle