Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å bli slank?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er overvektig. Veier 90 kg og er 170 cm lang. Jeg har holdt på med økt trening og begynt å lese på ting før jeg putter det i meg i en uke nå, men det skjer jo ingenting! Er like tjukk og like tung som jeg var før. Hva skal jeg gjøre? Er større en de andre i klassen min og det føler jeg meget ubehagelig. Ingen har mobbet meg for vekta mi, men jeg vil likevell ta av en del kilo. Er redd det kan være helseskadelig om jeg blir tyngre. Dere skriver at de flest jenter er normalvektige eller undervektige. Er jeg da SVÆRT unormal når jeg er overvektig? :( Hva skal jeg gjøre for å bli slank? Reiser på ferie i juli og vil helt være litt slankere innen jeg skal ha på meg bikini på stranda. Håper på svar snarest Hilsen usikker, redd og trist overvektig jente på 15 år

SVAR

Besvart 23.06.2018 04:27:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle