Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli tynnere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei, så jeg lurer på hvordan jeg kan bli fornøyd med kroppen min. Jeg er en jente på 14, begynner snart i 10. Og jeg hater kroppen min for tiden. I denne sommerferien har jeg lagt på meg kjempemye. Starter nesten å gråte når jeg ser på bilder av meg fra ferien og ellers siden jeg er så feit. Veide meg for litt siden og jeg veier 60kg og er ca 156 høy. Har ganske stor rompe men har veldig mye fett på magen og brede skuldre, og tykke lår. Har lyst til å slanke meg og gå ned i vekt, vil være tynn. Vil ikke få noe som helst form for anoreksi da jeg kjenner mange som sliter med det og jeg vet hvor alvorlig der er. Jeg har prøvd å trent og har jogget, men ser ikke resultat og da mister jeg motivasjonen helt.. sier også til meg selv hver dag at jeg skal spise sunnere «i morgen» men kommer med unnskyldninger hele tiden. Plis ikke si at dette bare er i puberteten, jeg vil ha hjelp og råd.

SVAR

Besvart 07.08.2018 11:10:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle