Hopp til hovedinnholdet

Vekt, sulten, sykdommer og søtsug

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er ei jente på 14 eg er rundt 170 høy og veier rundt 70 kg, er det normalt? Eg føler meg overvektig og sånt. Eg vill bli tynn men eg greier det ikkje på ein måte eg veit at du skal spise regelmessig men ikkje så mye, Men eg er nesten alltid sulten. Eg har også veldig søtsug og eg er redd for vist eg fortsetter son at eg kommer til å få sykdommer kanskje ikkje no men nor eg blir eldre. Det ligger diabetes og hjerteslag i familien.

SVAR

Besvart 08.08.2018 19:21:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle