Hopp til hovedinnholdet

1.veier jeg lite?2.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei 1. Er det å veie 45 forlite når man er 14 og er 166 høy. 2.i matte og får mer enn andre. I 7. Fikk jeg 10 klassebok og i 8. Fikk jeg bare mye forskjellig som e.k.s eksamenshefte så læreren min skulle teste meg han heter Lars og jeg hadde alt riktig Brukte ikke hjelpemidler.Vet ikke er dette bra eller dårlig? Fordi noen i klassen min forteller meg du er farlig smart. Og noen tror ikke på at jeg løser matte så enkelt. Jeg greier ikke forklare til folk heller fordi jeg tenker veldig komplisert. Prøvde og forklare læren min og det ble bare for mye. Hu skjønte men så sier hu du er veldig flink og har kommet langt du er jo flinkere en meg. (Det var på 1.vgs ting ) men også en annen gang hadde vi om algebra og viste hva det var for lengst så jeg jobbet alene, han sa det. Hu spurte hvordan jeg løste det. Når jeg forklarte så hu jeg hadde funnet på en ny metode. Som var mye enklere. Så begynnte Han å takke meg. Hvorfor takket hu meg bør det ikke være omvendt? Takk fra asiatisk jente

SVAR

Besvart 21.08.2018 18:00:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vil du bli ingeniør?

Norge trenger flere ingeniører. Her finner du informasjon om mulighetene, både for deg med og uten studiekompetanse, og for deg med fag- eller svennebrev.

 

Les mer
account_circle