Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker mer form på beina mine!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 17 år gammel snart 18! Jeg er 166 , veier ca 60-70 kilo. jeg føler meg ikke overvektig eller lignende, men jeg synes at jeg har stygge ben, eller jeg føles de er litt tjukke også er det ingen form til dem! jeg vil ha litt mer demensjon i de, at for eksempel leggen går utover og ikke rett ned sammen med låra! Det er ikke så gale heller men jeg ønsker å gå litt ned i vekt i bena, og i magen og kanskje armene! Jeg vet at om en gjør rett ting så går jo hele kroppen ned i vekt.. Men hva kan jeg gjøre for å oppnå det? Jeg trener fotball 3-4 ganger i uka og spiser maten foreldrene lager til meg! Vanlig middagsretter, som kylling, fisk, kjøtt osv.. men det som er, er at jeg har ikke tid til å for eksempel begynne å trene stryke, så jeg ønsker å gå litt ned i vekt gjennom maten. Hva er det best å spise, og hvor ofte bør man spise? Og i helgene hvilke klokkeslett og hva bør jeg spise da?

SVAR

Besvart 05.09.2018 14:50:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
account_circle