Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg kjøpe noe pulver for å legge på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 14 som er 170 høy, jeg har litt fett på magen men er et skjelett i bein og armer og ønsker virkelig og legge på meg! jeg trener og rir men jeg er veldig tynn i beina og er veldig misfornøyd med det og emg sslv for tiden. ( Ikke si jeg skal være fornøyd med kroppen min for det hjelper ikke) vet du et sted jeg kan kjøpe noen biller ellee pulver drikke eller noe jeg kan fete meg opp på? vet at det ikke blir lagt bare på beina og armene men også magen men det er verdt det og jeg vil det.

SVAR

Besvart 08.09.2018 12:07:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjere?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle