Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned i vekt, uten å trene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har den siste tiden slitt med selvtilliten min. Dette fordi jeg har lagt på meg en del den siste tiden. Før hadde jeg en fast treningsrutine, men problemet er at etter jeg fikk et treningsforbud på to måneder har jeg slitt veldig med å komme tilbake. Dette endte med at jeg gikk opp i vekt, jeg la på meg på magen og lårene. Jeg har også fått en del strekkmerker på lårene, noe som ødelegger selvtilliten min enda mer. Dette gjorde at jeg nå sliter veldig med egen selvtillit. Jeg føler jeg har blitt tjukk, jeg føler jeg er stygg, at jeg ikke er bra nok. Jeg har så lyst til å komme i treningsrutine igjen, men jeg klarer ikke. Jeg føler meg ukomfortabel av bare tanken på å skulle trene igjen, fordi jeg føler meg så stor/annerledes. Jeg føler alle kommer til å stirre på meg. Jeg har ikke turt å veie meg, så aner ikke hva jeg veier. Alt jeg vet er at jeg trenger å gå ned i vekt for å føle meg vell. Jeg lurer på hvordan man kan gå ned i vekt effektivt, uten å måtte trene?

SVAR

Besvart 09.09.2018 13:04:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle