Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Før jula i fjor (2017) så hadde jeg vært deprimert i noen år, men i jula spiste jeg veldig mye (var undervektig før) og jeg gikk opp 10 kg og jeg begynte å føle meg glad igjen. Etter jula fortsatte jeg å spise bra og gikk opp 5 kg til, men i mars i år stoppa jeg nesten helt å spise igjen siden jeg syntes kroppen min begynte å bli stor. Jeg gikk ned 13 kg på 2 mnd og ble fort veldig deprimert igjen. Jeg skjønte etterhvert at det var underernæringen som gjorde meg deprimert så ville begynne å spise mer, men det er vanskelig. Når jeg faktisk prøver å spise mer en dag så blir jeg fort kvalm av å spise mer enn 2 måltider om dagen og (ikke med vilje) spyr det ut igjen. Kan det være noe feil inni kroppen min eller?

SVAR

Besvart 16.09.2018 10:59:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
account_circle