Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 18 år, og har vært overvektig hele mitt liv. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe med dette, men synes det er vanskelig å få inn rutiner som passer ift skole og som gir effekt. I det siste har jeg spist veldig lite (mellom 1000-1700 kcal per dag), noe jeg vet er for lite. Likevel har jeg lagt på meg ca 7 kilo. Jeg begynner å nærme meg alvorlig overvekt ifølge bmi-skalaen, og er bekymret for egen helse. Hva skal jeg gjøre? Føler at ingenting funker.

SVAR

Besvart 19.09.2018 12:30:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle