Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke fornøyd med kroppen min, hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ee en jente på 15 år, veier 52kg, og jeg er ca. 159cm høy. Og jeg skal til Finland i høstferien, på et slags hotel med svømmebasseng osv. Men problemet er at jeg ikke er fornøyd med kroppen min, å jeg vil gå i bikini. Jeg har en fett ring rundt magen min, å jeg har til vanlig vært ganske slank. Men magen min får valker da jeg setter meg ned. Hva skal jeg gjøre? Jeg har prøvd å endre kroppsfasongen min i flere måneder, med eventuelt å rocke med en rockring med vekt. Å nå tenker jeg å starte å jogge mye, danse og rocke mer. Hva syns dere at jeg skal gjøre. Jeg sliter litt å spise sunt i tillegg i ukedagene.

SVAR

Besvart 25.09.2018 22:01:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle