Hopp til hovedinnholdet

Knekkebrød for å gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg har prøvd å gå ned i vekt selv ved å kun spise et måltid om dagen i noen uker nå men vennene mine ‘klager’ og tar med lunsj og nesten tvinger det ned i meg fordi de er beskymret. Og sier at dette ikke er en bra slankemetoden og all den vekta heft t bort nå kommer på igjen så fort jeg begynner å spise vanlig og at denne metoden ikke funker fordi kroppen går inn i sparemodus og da holder lengre på maten. De sa jeg heller burde spise knekkebrød fordi det er lite karbohydrater og jeg sa at jeg kanskje kunne prøve men jeg leer på hva som er sunnest å spise med minst karbohydrater fordi jeg sitter så mye stille på skolen og har nesten ikke tid til å trene og da har jeg hvertfall ikke tid til å ta av meglerne bort det som nettop er spist. Så pålegg som kan vøre bra på knekkebrød? Ost?kinke?leverpostei?

SVAR

Besvart 26.09.2018 13:34:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye– hva skal jeg gjøre?

Mange ungdommer tror at de er overvektige uten at de er det, mens andre tror de har en normal vekt, men veier enten for lite eller for mye.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
account_circle