Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tenker på kosthold og kropp flere timer hver dag. Jeg sjekker kroppen min i speilet flere ganger om dagen. Og jeg spiser ALLTID sunt i ukedagene. Kan ikke spise hvetemel eller sukker fordi jeg er redd for å bli tjukk. Har alltid vært tynn, men nå har jeg lagt merke til det nedre magefettet mitt. Jeg ser også på treningsfolk på instgram hver dag. Når jeg ser på andre mennesker så tenker jeg på hvordan dems kosthold er osv. Fordi de er tynne eller tjukke. Jeg skjønner at tankegangen min ikke er sunn, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har blitt for «avhengig», for hver gang jeg spiser hvetemel føler jeg meg feit

SVAR

Besvart 29.09.2018 17:26:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle