Hopp til hovedinnholdet

Jeg har prøvd å legge på meg, men det går ikke. Hvem kan hjelpe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 152 cm høy,veier 35.skal fylle 16.Og jeg har store problemer. Jeg greier ikke å legge på meg. Jeg hater beina mine jeg går med legg varmere mitt i sommeren, slik at folk ikke skal legge merke til di ekle, stygge og tynne beina mine. Jeg har prøvd å legge på meg med det går ikke. Jeg syntes det er vanskelig å vite hva jeg skal spise. Jeg at jeg skal spise meieriprodukter, kjøtt grov brø. Men jeg trenger en slik fast kosthold plan. Der jeg må vite hvor mange brødskiver jeg skal spise, hva jeg skal ha på, osv. Jeg ser så ofte på sosiale medier at folk sliter med å gå ned i vekt, men jeg vil at folk skal vite at det rr kjempe vanskelig å gå opp i vekt også. Hvor kan jeg få hjelp ? Hvem skal jeg kontakte? Jeg trenger noen som kan gi meg en fast kostholdsplan med hva jeg skal spise. Hvem skal jeg kontakte? Pls hjelp meg jeg har slitet med dette i flere år nå. En jente jeg knapt kjenner var like tynn som meg før, nå ser hun normal ut og sier at hun fikk hjelp.det vil jeg å. :(

SVAR

Besvart 10.10.2018 20:57:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjere?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle