Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke i meg nok mat på grunn av dårlig råd!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg spiser ikke noe særlig, ikke på skolen, ikke hjemme. Kan hende dette har blitt prega av økonomien hjemme også. Har hatt dårlig råd hjemme over lang tid, og har ikke hatt penger til å spise til det som er rimelig for en 19 åring heller. Jeg er en jente på 1.72 i høyde, og 52 i vekt i utgangspunktet! Jeg synes dette begynner å bli skummelt i forhold til vekten min. Jeg ser ikke ut. Skjelettet mitt synes så mye, og spesielt nederst med beina, ankelene. Jeg blir bare mer og mer bekymra. Og folk påpeker det hele tiden også

SVAR

Besvart 16.10.2018 15:30:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjøre?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
attach_file

10 tips til sunn og billig mat

Det kan fort bli dyrt hvis vi skal prøve å velge sunn mat når vi handler. Her får du 10 tips til hvordan du kan tenke smart i matbutikken - og gjøre sunne valg uten å tømme lommeboka helt.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
account_circle