Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om farlig fett og fettprosent.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt en ganske stabil undervekt med BMI på rundt 17 i ganske mange år, og jeg er ganske fornøyd med kroppsfasongen min, men jeg er usikker på om fettprosenten min er for høy og særlig om jeg har farlig fett på de indre organene mine. Jeg har egentlig ikke så lyst til å gå til lege for å spørre om dette, så derfor lurer jeg på, er det mulig for folk som er såpass undervektig å ha farlig fett på indre organer? Jeg er desverre ikke veldig aktiv ettersom jeg holder på med et studie med mange innleveringer og oppgaver, slik at det blit vanskelig å presse inn trening i hverdagen, om jeg i tillegg ønsker gode karakterer. Aktiviteten min består for det meste i å løpe opp og ned trapper (ikke trening, jeg prøver bare å komme meg fort opp og ned) og fekting max én gang i uken, pluss at det er et stykke å gå fra bussen til universitetet, som i tillegg ligger på en høyde jeg må gå opp nesten hver dag. Jeg spiser relativt sunt og ikke så veldig mye.

SVAR

Besvart 26.10.2018 10:38:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle