Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få dekket fettsuging når legen ikke hjelper?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har slitet med vekten i flere år nå. jeg er nå 165cm og 96 kilo. jeg er ikke så stor på kroppen men sliter med å gå ned og stramme kroppen. jeg spiser 3 ganger om dagen og det er som oftest 1300kalorier, jeg trener 3 dager i uka med styrke og de 3 andre dagene går jeg tur. jeg spiser ikke potetgull eller godteri og ikke brus. jeg fikk vite i fjor at jeg var i faresone for å få diabetes. da klarte jeg å gå ned 7 kilo og etter jeg tok ut pstaven så gikk jeg opp igjen uten å gjøre noe annet forskjellig. jeg satte inn pstav igjen og nå går jeg verken opp eller ned i vekt. jeg har vært til legen min men han hjelper ikke, jeg vil ta en fettsuging men har ikke råd, så det jeg lurer på er hvordan skal jeg kunne få det dekket når legen min ikke vil hjelpe?

SVAR

Besvart 26.10.2018 10:32:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
account_circle