Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente som veier sånn ca 60 kg og er 1,73 er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente som veier sånn ca 60 kg og er 1,73 er det normalt for min aldersgruppe og hva er overvekt for min aldersgruppe og en jente i klassen min og jeg veier like mye men jeg har mer fett i mage området jeg tror jeg har vannvekt fordi i de siste så har ikke klær min passet osv hvordan blir jeg kvitt vannvekt?? Tusen takk på forhånd

SVAR

Besvart 30.10.2018 11:32:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle