Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gå ned 10 kilo på en trygg måte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år. 165 høy og veier 76 kg. Jeg synes ikke det er greit og har veldig lav selvtillit. Når vi har svømming prøver jeg å unngå det for vil ikke vise meg fram. Når vi har gym skifter jeg i dusjen for og ikke bli sett. Jeg trener turn cheerleading og styrke ca 6 ganger uka, allikavel er vekten min enorm o ifølge helsesøster er jeg halseskadelig overvektig. Dette trykker meg veldig under bakken. Jeg ønsker å veie en 64/65 kg. Hvordan får jeg dette til. Er veldig sterk med ganske kraftig. Kostholdet mitt er sunt o jeg gjør alt jeg egentlig skal. Jeg liker en gutt men føler meg ikke fin nokk for han. Hjelp. På forhånd takk for svar. Spørsmålet mitt er hvordan gå ned 10 kg på en trygg måte uten spiseforstyrrelsen?

SVAR

Besvart 29.10.2018 12:59:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle