Hopp til hovedinnholdet

Veier jeg for mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har veldig dårlig selvtillit enkelte perioder. Kan ofte kutte matinntaket drastisk i en uke, for å gå ned i vekt. 2-4 kg om gangen. Dette er fordi gutter har kommentert på kroppen min og jeg tørr derfor sjeldent å spise foran dem i klassen unntatt vennene mine i lunsjen. Er 165 og veier 58 kg. Er dette for mye? Og er denne siden anoynym?

SVAR

Besvart 11.11.2018 11:23:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle