Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg til å legge på meg om jeg spiser pepperkaker hver dag i en uke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1.Er grillet ferdig kylling fra butikken (varmdisken) u/m skinn sunt? Hvor mange kalorier har 100g grillet kylling u/m skinn? 2. Når jeg steker: kjøtt/fisk/poteter osv.. veier det mindre når det er ferdig.. for eksempel 100g kyllingfilet veier ca 60-80g når den er ferdig stekt, hvis jeg skal sette denne inn i en oppskrift skriver jeg da 100g stekt kylling eller 60-80g ferdig? 3. Er 162cm og ca 40kg er jeg normalvektig? 4. Hvor mange kalorier er det i sætres figurbakte pepperkaker? Og kommer jeg til å legge på meg om jeg spiser pepperkaker bør dag i en uke selv om jeg spiser under (1000kcal)? <-----> (HVIS)??

SVAR

Besvart 12.11.2018 08:06:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle