Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å legge på meg, hvordan er det best å gå frem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

He, jeg er 172 cm høy og har hatt litt problemer når det kommer til spising. Veier nå kun 51 kg. Hvor mye bør jeg egt veie? Ønsker å legg på meg litt. Hva er den beste måten? Er det lurt å spise masse sjokolade og snacks og sånt? Kunne trengt noe tips. Matveien er veldig vanskelig for meg. Får dårlig samvittighet av usunn mat og er redd får å få masse fett på kroppen, men samtidlig så vil jeg det for ser jo ut som en skjellet. Haha. Så kort sagt vil legge på men vil ikke ha alt fettet på magen. Noen tips?

SVAR

Besvart 12.11.2018 15:22:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle