Hopp til hovedinnholdet

Føler at jeg er veldig lav.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg føler at jeg er veldig lav, jeg er den laveste i klassen jeg går i 8 klasse. Jeg er bare 152 høy, og jeg fikk mensen på slutten av 6 klasse. Moren min er 155 høy og faren min er 175. Jeg er dn høyeste bland kusinene mine som er 16, men når jeg kommer på skolen så er jeg den laveste. Folk sier alltid til meg «du er så lav» også ler de. Jeg pleier alltid å smil å late som om jeg ler men egentlig er jeg veldig lei meg. Jeg har ett spørsmål til: jeg er 152 og veier 50 kilo er det vanlig? Jeg vil bli tynnere men vet ikke hvordan jeg har begynt å slutte å spise så mye, men det virker ikke. Jeg går på dans 1 gang i uken men det hjelper tydeligvis ikke. Hva skal jeg spise å gjøre?

SVAR

Besvart 20.11.2018 19:28:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
account_circle