Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gå opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har alltid vært tynn og for et år siden bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, jeg begynte å trene å få muskler. Men jeg har et problem, jeg klarer ikke å gå opp i vekt. Har gått opp litt, litt av grunnen er fordi jeg har begynt å trene, men tror at den største grunnen til det er at jeg har vokst. Kan spise masse, men går bare ikke opp. F.eks: I juleferien, gikk jeg ikke opp i vekt (noe som mange gjør) jeg gikk ned. Er 170cm og veier 43-45kg. Har dere noen tips?

SVAR

Besvart 05.01.2019 15:27:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle