Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg gå ned 19 kg innen august med trening og sunt kosthold?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente født i 2003 som lurer på noen ting om slanking. Jeg veier 89 kg (veide 93 for 4 mnd siden) Er 170 cm høg. Det jeg lurer på om jeg fortsetter med trening 3 ganger i uken (2 ganger på treningssenteret der jeg holder på 1 time per gang og slitsomme turer) og et kosthold bestående av knekkebrød, lite brød, naturell yoghurt med müsli og havregrøt, middag som alltid inneholder mest grønnsaker og stortsett vann til drikke og søtsaker kun på lørdager, vil jeg da nå vektmålet mitt som er 70 kg innen august? Vil så gjerne få en helt ny start på videregående til høsten og med det mener jeg blant annet en slank kropp. Tror kanskje det vil hjelpe på psyken også når jeg ikke trenger å tenke på at jeg er større enn de andre. Har gått hos psykolog siden 2016 pga sosial angst, og har nevnt temaet for henne. Hun sier at det er bra jeg har satt meg et mål, men at det er viktig at jeg jobber med å akseptere meg selv også. Så jeg jobber med kompleksene mine sammen med henne samtidig.

SVAR

Besvart 05.02.2019 19:22:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
account_circle